Bestuur Woerden Actief!

Het bestuur van Woerden Actief! bestaat uit vier vrijwilligers, afkomstig uit verschillende vakgebieden.

 AvisJA_PB  Maarten
Joost Avis Maarten Stiggelbout
Ook betrokken bij Atletiekvereniging Clytoneus, de Raad van Advies van Woerden Sport, het VSB-Fonds Woerden en de programmaraad van RPL-FM. Bewegingswetenschapper / gezondheidsadviseur
Betrokkenheid bij Woerden Actief!  Betrokkenheid bij Woerden Actief! 
Ik ben sinds 2005 betrokken bij Woerden Actief!, eerst als vice-voorzitter en sinds 2013 als voorzitter. Het stimuleren van goed bewegen is voor mij een drijfveer: Het is voor iedereen goed om bezig te zijn op welke manier dan ook. Zowel voor fysieke als voor geestelijke activiteiten geldt:  USE IT OR LOSE IT! Ik ben mede initiatiefnemer van Woerden Actief! omdat ik al ruim 20 jaar bezig ben met het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van de inwoners van Woerden (en Nederland). Ik richt daarbij mijn aandacht vooral op kwetsbare groepen in de samenleving, mensen die dikwijls net een extra zetje kunnen gebruiken om hun geluk en goede gezondheid te vinden resp. bereiken.
Contactgegevens Contactgegevens
ja.avis@outlook.com m.stiggelbout@ziggo.nl
LinkedIN LinkedIN

 

Ad Hoeboer
Ad Hoeboer Linda van Amerongen – Oskam Saskia van Ooijen
Leraar bewegingsonderwijs. Coach gespecialiseerd in teamsport en onderwijs Voedingsdeskundige / Buurtsportcoach Sportfysiotherapeut, maatschaplid Fysiotherapeuten Maatschap Woerden
Betrokkenheid bij Woerden Actief!  Betrokkenheid bij Woerden Actief!  Betrokkenheid bij Woerden Actief! 
Er zijn heel veel initiatieven om mensen aan te zetten tot een gezonde leefstijl. Woerden Actief! koppelt deze initiatieven en probeert ze toegankelijk te maken voor iedereen.  Ik vind dat gezond leven laagdrempelig moet zijn. In Woerden Actief! wil ik de verbinding versterken tussen gezonde voeding en beweging in een gezonde leefstijl.
Als je dat dichtbij huis kunt doen en er plezier in hebt, is het helemaal niet moeilijk om je leven lang gezond en fit te blijven!
Als maatschaplid van de Fysiotherapeuten Maatschap Woerden denk ik graag mee hoe alle Woerdenaren actief te krijgen
Contactgegevens Contactgegevens Contactgegevens
ad.hoeboer@telfort.nl linda.oskam@hotmail.com svooijen@fysiotherapie-woerden.nl
LinkedIN LinkedIN LinkedIN